Információs szám
061/252-0688
 • Céginformáció
 • Székhely
  1149 Budapest, Egressy út 77.

 • Levelezési cím
  1149 Budapest, Egressy út 77.

 • Telefon
  2520688

 • Fax
  3643065

 • E-mail
  alkusz@mkfe.hu

 • Ügyvezető
  Papp Imre

 • Adószám
  13348816-2-42

 • Cégjegyzékszám
  01-09-730679


Csalók ígérnek üzemanyagot a MOL nevében - ne fizessen!
Utolsó módosítás: 2022.12.09
Több ezer liter gázolaj kiszállításának lehetőségével kecsegtető leveleket küldenek ismeretlen csalók mások mellett MKFE tagvállalkozásoknak is, ezért kérjük, hogy minden ilyen típusú megkeresésnél körültekintően járjon el! Ha nem a megszokott MOL üzletkötője veszi fel Önnel a kapcsolatot, vagy nem a megszokott „.hu” végződésű e-mail címről kap levelet, vagy nem a megszokott telefonszámról, hanem pl. 21-es körzetszámú telefonról keresik, vagy ilyen számot adnak meg kontaktnak, ne dőljön be, csalók állnak a háttérben!

Az MKFE jelezte a MOL Nyrt. felé is a visszaéléseket. A MOL megteszi a szükséges lépéseket, átadja a bizonyítékokat a nyomozó hatóságoknak, hogy minél előbb felgöngyölíthessék a csalások hátterében álló személyeket. A MOL egyben kéri azokat az ügyfeleket, akik hasonló leveleket kaptak, hogy a leveleket, PDF dokumentumokat küldjék meg dedikált MOL üzletkötőjüknek, vagy ha ilyen nincs, akkor az MKFE titkársága részére.

Felhívjuk azoknak az új – idén szerződött – MOL partnereknek a figyelmét, akik az elmúlt időszakban nem kaptak üzemanyagot a magyar olajtársaságtól, hogy elsősorban őket célozhatják meg a csalók az ajánlataikkal. Kérjük, hogy ilyen megkeresés esetén minden esetben egyeztessenek a MOL hivatalos területi képviselőjével is, hogy teljes mértékben kizárható legyen a visszaélés.

A csalók által kiküldött levelek megtévesztőek, arculati elemeik egyeznek a MOL dizájnjával, de mások mellett a feltüntetett telefonszámok és a számlán szereplő bankszámlaszám sem egyezik a MOL hivatalos adataival.

Ha ilyet kap, ne dőljön be, kérdéseivel keresse MOL-os üzletkötőjét!

 

A csalók által küldött hamis ajánlat: https://mkfe.hu/images/cikkek/dok/hamis_ajanlat.pdf
 

A csalók által küldött hamis számla: https://mkfe.hu/images/cikkek/dok/hamis_szamla.pdf
 

 

Üdvözlettel:

az MKFE Biztosítási Alkusz Csapata

Minden jog fenntartva © 2013 MKFE Biztosítási Alkusz Kft
Készítette: SK Trend Kft
Verzió:
Utolsó frissítés: 2023.11.07